toppbanner2011

Lørdag 30. november 2013 deltok rekordmange på juleavslutning i Kongsvinger Taewkon-Do klubb. Vi hadde et flott arrangement som markering på et godt Taekwon-Do år.

Tre utøvere fra Kongsvinger Taekwon-Do klubb deltok helgen  12.-13. Oktober på ITF International Technical Seminar med Senior Grandmaster Hwang Ho Yong. Seminaret fant sted i Pafos, Kypros.

Lørdag 15. juni var det tid for sommeravslutning for alle i Kongsvinger Taekwon-Do Klubb. Over 50 barn, voksne, foreldre og søsken deltok. Dagen startet med sesongens siste trening for barna. Videre var det tid for underholdning i form av en actionfylt oppvisning, med innslag både bra barne- og voksenpartiet.

Det var -11 grader da vi forlot Gardemoen flyplass så overgangen var stor da vi landet på Larnaca på Kypros til 24 grader. Selv om planen selvsagt var å slappe av og nyte sol og varme, glassklart blått vann og hvit sand, så kan ikke en EM klare NTF utøver Simon Sørli Hemmingsen kun ligge på stranda. Jeg som instruktør og pappa har i tillegg til å motivere og følge opp Sim

I anledning EM-deltagelse for våre to juniorer i april ønsket vårt 
lokal-TV tilbud, tv-Vestfold, å lage et portrett av hver av dem.

Lørdag 02.03.13 inviterte Kongsvinger Taekwon-Do Klubb alle elever ved barnepartiet, med søsken og foreldre til en begivenhetsrik Taekwon-Do dag. Hele 70 personer deltok på denne spennende dagen!

TaeKwon-do ved Re videregående skole i Vestfold.

I flere år har Træleborg ITF Taekwon-do klubb sin instruktør Pål Sørli arrangert kampkunstmodul ved toppidrettslinjen ved Re videregående skole. En gang i året får elevene her et møte med kampsport som et kjærkommet tilskudd til den idretten de ellers vektlegger. Denne modulen er, ifølge Sørli, en kort innføring i kampsportens historie, dens utvikling, pedagogikk og metodikk, samt Taekwon-do sin oppbygging og sitt særtrekk. Innholdet i denne modulen er i tråd med den undervisningen de får i forhold til pensum, der for eksempel instruktørrollen, treningsplanlegging og treningsstruktur er sentrale temaer.

Vi var på Østlandscup 1-2013 i helgen. Det var en uforglemmelig opplevelse. Først startet vi Fredag kveld med et seminar om drilling på mønster og sparring holdt av Master Ingar Eilertsen og Pål Sørlie (hovedtrener for Træleborg). De som møtte opp hadde ganske høyt nivå, og det ble gjenspeilet i en skikkelig god stemning spesielt på sparringsdelen hvor vi prøvde ut ulike kombinasjoner på hverandre. Deretter rundet av med en hyggelig middag hvor Pål serverte oss uforglemmelige Ninja-historier. LFMAO

Østlandscupene i regi av NTN taeKwon-do har blitt en fin arena for å gi våre elever, på alle nivåer, en anledning til og både få et innblikk i de forskjellige aspektene konkurranse virksomhet gir, samtidig som de som satser får regelmessig kvalitetsmotstand og erfaring. Men ikke minst er det en flott sosial sammenkomst der man støtter hverandre i med -og motgang.Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge